WIJ ZIJN DRIEVIERDRIE

We staan klaar om je te helpen. Ga jij de dingen doen die je leuk vindt, waar je echt goed in bent en die echt iets opleveren. Vanaf nu heb je echt maar één plek voor al je HR en salariszaken.

ALLEEN KAN JE EEN BEETJE, SAMEN KAN JE ALLES.

Drievierdrie is opgericht door een drietal ondernemers met ieder een eigen achtergrond en speelwijze. Samen hebben we tientallen jaren ervaring in het MKB, waarbij we telkens weer dezelfde dingen tegenkwamen. Vaak van die kleine dingen, die je als ondernemer gewoon goed geregeld moet hebben. En steeds verbaasden we ons erover: ‘waarom is dit nog niet simpel en goed geregeld?’

Hoewel we snappen dat het geen kwestie van onwil of onkunde is, vinden we alle drie dat personeel te belangrijk is om ‘er een beetje bij te doen’. Dus besloten we onze krachten te bundelen en ondernemers hiermee te helpen. Maar dan echt!

Wat ons bindt is onze daadkracht. We denken alle drie als MKB ondernemer en zijn erg klantgericht, maar ieder van ons legt de nuance ergens anders. We vullen onze posities dus op geheel eigen wijze in, wat weer gebundeld is in een compleet systeem voor onze klanten.

https://drievierdrie.nl/wp-content/uploads/2018/08/SFEERBEELD_1.jpg

ONZE PLOEG.

https://drievierdrie.nl/wp-content/uploads/2018/07/Veertien_Wouter.jpg

WOUTER VERSCHUUR

https://drievierdrie.nl/wp-content/uploads/2018/07/Veertien_Frank.jpg

FRANK WAGENMAKER

https://drievierdrie.nl/wp-content/uploads/2018/07/Veertien_Tom.jpg

TOM LENTING